A Master Good Kft. 2002-ben lépett a friss baromfi piacra. A Hajdú-Bét broiler divíziójának megvásárlásával az ország egyik legjelentősebb vágókapacitásához jutott. A jelentős beruházást követően erőteljesen növelték a kibocsátott termékek mennyiségét és hamarosan az ország egyik meghatározó friss baromfi szereplőjévé vált.
Bővebben
Öt éve kezdte a szabadtartásos csirkenevelést Magyarországon Bárány László, az öt társaságot összefogó Master Good cégcsoport tulajdonosa, a Szabadtartásos Baromfitermelők Szövetségének alapítója. A szabadtartásos tartók mellett hagyományos baromfitermelőket is integráló csoport a Red Master ökobaromfival sikeresen betört a piacra.
Bővebben
A beruházás 334 millió forint, ehhez a saját erőn kívül pályázati pénz is járult.
A Hajdú-Bét Rt. felszámolása érzékenyen érintette Kisvárda és térsége munkaerőpiacát. A probléma megoldódott azzal, hogy a Master Good cégcsoport megvette a kisvárdai üzemet. – Az első cégünk tíz évvel ezelôtt alakult, s akkor mindössze öt főt foglalkoztattunk – fogalmazott Bárány László ügyvezető.
Bővebben